• INLOGGEN
  • Geen producten in de winkelwagen.

GRATIS WEBINAR ONTSPANNEN BEVALLEN

Leer op donderdag 18 november om 20.00 uur hoe je ontspannen gaat bevallen.

ontspanningsoefeningen voor hypnobirthing

Wat is nu het geheim van ontspannen bevallen?

Het klinkt zo mooi, want je hoort vaker de horror verhalen dan de mooie bevallingsverhalen.

Tijdens dit webinar onthul ik je de geheimen van ontspannen bevallen.

Review

De ademhalingsoefeningen van Zussas hebben er voor gezorgd dat ik de bevalling als een mooie ervaring heb beleeft. Zonder pijnstilling! (Roxanne, 27 jaar)
Over een aantal weken ga jij bevallen, eigenlijk wou je er nog niet aan denken. Want ja, nu het dichtbij komt is het best wel spannend.
Het kan zijn dat je vorige bevalling niet echt soepel verliep . En als dit je eerste kindje is weet je niet wat je te wachten staat, hoe ga je reageren als de weeën komen. Hoe voelt een wee? Gaat het je totaal overvallen? Kan je nog wel in controle blijven?
Dan zijn er ook nog  de bevallingsverhalen van je zus/moeder/vriendin. Of de verhalen die je ziet op tv of leest in tijdschriften, dit zijn niet altijd de mooiste bevallingen.
Eigenlijk maakt dit je angstig voor de bevalling. Maar dat wil je niet, je wilt relaxed en met vertrouwen de bevalling in gaan. Want eigenlijk ben je van jezelf ook heel relaxed.
Wat is de beste bevalhouding

Na het volgen van het webinar "ontspannen bevallen" kan jij zeggen:

Review

Echt super wat je doet Jenny. Ik heb zoveel geleerd van deze gratis cursus. Ik voel dat ik nu echt relaxed de bevalling in ga. (Natasja, 31 jaar)
Ik ben Jenny
Moeder van 2 prachtige dochters en founder van Zussas.
Door mijn twee totaal verschillende bevallingen, ben ik mijzelf gaan verdiepen en heb ik mijzelf laten onderwijzen in HypnoBirthing.
Zelf heb ik de cursus gevolgd ter voorbereiding op mijn tweede bevalling en als ik aan die dag terug denk verschijnt er een lach op mijn gezicht. Daarom heb ik een online HypnoBirthing cursus ontwikkeld, zodat ik mijn Zussas (zusters) kan helpen.
Inmiddels mag ik al veel vrouwen (met hun partner) begeleiden naar een bevalling waar ze met vertrouwen in stappen en waarvan ze achteraf zeggen: “dit was de mooiste dag van mijn leven”.
jenny post