• ontspannen bevallen
  4( 2 BEOORDELINGEN )
  95 CURSISTEN
  De ademhalingstechnieken zijn een les uit de cursus "Met vertrouwen bevallen", maar nu ook los verkrijgbaar. Je krijgt toegang tot een video met uitleg over de 3 ademhalingstechnieken, veel extra tips, mogelijkheid tot het stellen van vragen, 2 audiofragmenten om de ademhaling mee te oefenen en een werkboek. Ook krijg je als lid van Zussas toegang tot extra's zoals masterclasses en een visualisatie oefening.
   10,00
  VOLG DEZE CURSUS
 • Jouw geboorteplan
  0( 0 BEOORDELINGEN )
  49 CURSISTEN
  Leer hoe je in 4 stappen meer regie krijgt over jouw komende bevalling. En JA! Ook als je denkt dat je bevalling niet te plannen valt. Ben jij zwanger en verwacht jij over enkele weken jullie kindje, maar heb jij jezelf nog niet verdiept in de bevalling, laat staan je geboorteplan? Dan is deze cursus absoluut iets voor jou.
   9,99
  VOLG DEZE CURSUS
 • Met vertrouwen bevallen
  4.8( 21 BEOORDELINGEN )
  398 CURSISTEN
  Deze online HypnoBirthing cursus is vanuit huis, op de bank, je bed of je luie stoel te volgen. Je zit niet vast aan vaste cursusdagen op locatie maar start met de cursus wanneer jij dit wilt. De snelheid waarmee je de cursus doorloopt bepaal jezelf. Wil jij weten wat je te wachten staat en weten hoe je lichaam zelf een pijnstilling aanmaakt? Na het volgen van deze cursus kun jij met een lach èn een…
   299,00 per 365 dagen
  VOLG DEZE CURSUS