• INLOGGEN
  • Geen producten in de winkelwagen.

CURSUS GEBOORTEPLAN

''In 4 stappen jouw Geboorteplan op papier”

Leer hoe je in 4 stappen meer regie krijgt over jouw komende bevalling.

En JA! Ook als je denkt dat je bevalling niet te plannen valt.

Ben jij zwanger en verwacht jij over enkele weken jullie kindje, maar heb jij jezelf nog niet verdiept in de bevalling, laat staan je geboorteplan?

Deze gratis webinar is absoluut iets voor jou als je:

Regie houden tijdens jouw bevalling is mogelijk met een goed geboorteplan.

geboorteplan downloaden

Review

Ik heb veel geleerd en weet nu wat ik wel wil. Daar waar ik eerder niet over had nagedacht. Ik voel nu al minder spanning voor de bevalling. – Marijn, 28 jaar

De inhoud van de webinar ''In 4 stappen jouw Geboorteplan'':

Ben jij al helemaal klaar voor de mooiste dag van je leven?

Je bent zwanger, hoe leuk je het ook vind en ervan geniet (of niet), je weet dat de baby er ook uit moet!

Dit kan zorgen voor spanning, stress en/of angst. Je weet dat honderden vrouwen je zijn voor gegaan maar toch… Als je voor het eerst zwanger bent kan je jezelf afvragen, wat je moet verwachten van de bevalling en hoe voelt een wee? En als je eens bevallen bent weet je waarschijnlijk heel goed wat je nu JUIST NIET meer wilt.

Hoe zorg je er nu voor dat je toch weet wat je te wachten staat en dit keer niet meer die dingen gebeuren die je vorige keer zo vervelend vond? Juist, door dit op te schrijven in je geboorteplan.

webinar geboorteplan door Jenny

Review

Ik zag enorm op tegen de bevalling. Samen met mijn partner heb ik het webinar gevolgd en beide hebben we veel geleerd, weten wat we willen en ik zie niet meer op tegen de bevalling. (Bianca, 30 jaar)

En geen zorgen! Ik ben geen zweverig type 😉

Met een grote dosis humor ga je met mij in 4 stappen jouw geboorteplan op papier zetten.

Review

Je wordt je vooral bewust van alle mogelijkheden. Dacht dat ik alles wel al wist maar ga toch weer nadenken over bepaalde zaken. (Naomi, 32 jaar)

Over mij

Ik ben Jenny, moeder van 2 prachtige dochters en founder van Zussas. Door mijn twee totaal verschillende bevallingen, ben ik mijzelf gaan verdiepen en heb ik mijzelf laten onderwijzen in HypnoBirthing. Zelf heb ik de cursus gevolgd ter voorbereiding op mijn tweede bevalling en als ik aan die dag terug denk verschijnt er een lach op mijn gezicht. Daarom heb ik een online HypnoBirthing cursus ontwikkeld, zodat ik mijn Zussas (zusters) kan helpen. Inmiddels mag ik al veel vrouwen (met hun partner) begeleiden naar een bevalling waar ze met vertrouwen in stappen en waarvan ze achteraf zeggen: “dit was de mooiste dag van mijn leven”.

In 4 stappen je geboorteplan op papier