• INLOGGEN
  • Geen producten in de winkelwagen.

Disclaimer

Deze website is eigendom van Zussas, eigenaar Jenny Post, ingeschreven bij KvK onder nummer 76801764.

Hoewel de meeste zorg is besteed aan de juistheid van de inhoud van de cursussen en onze tips, kunnen er geen rechten aan ontleend worden. Alle tips zijn gericht op algemene situaties, ieder mens is uniek, bij twijfel over een klacht of vraag, bel altijd je eigen verloskundige of arts.

Het gebruik van informatie uit de cursussen is op eigen verantwoordelijkheid en draagt bij aan het verkrijgen van meer kennis over gezondheid en bevallen. De cursist is ten allen tijden zelf verantwoordelijk voor haar medische en geestelijke conditie.

Deelname aan de cursus is op eigen risico. Zussas kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventueel indirect of direct opgelopen schade van welke vorm dan ook door deelname aan één van de aangeboden cursussen.

Omdat de cursussen met name gebaseerd zijn op hoe men in de zorg werkzaam is in Nederland, hebben de tips en aangeboden informatie alleen betrekking op zwangeren die onder controle staan bij een Nederlandse arts of verloskundige.

Nederlandstaligen in andere landen zullen ontdekken dat de gegeven informatie en tips in hun land niet altijd gewaardeerd worden. Nederland is nu eenmaal uniek qua zorg voor de zwangere en barende. Het onder controle zijn van een verloskundige en thuis bevallen is bijvoorbeeld typisch Nederlands.