• INLOGGEN
  • Geen producten in de winkelwagen.

Gratis webinar “In 4 stappen jouw geboorteplan op papier”

Valt je bevalling echt niet te plannen? Tijdens de gratis webinar ”In 4 stappen jouw geboorteplan” ga je daarachter komen. Op maandag 13 juli en woensdag 17 juli om 20.00 uur kan je aansluiten bij de gratis webinar.

Misschien ben je bang dat de mooiste dag van je leven niet zal gaan verlopen zoals dat jij graag wilt.
Je wilt graag zelf de regie in handen houden over je bevalling, maar je weet niet wat je in jouw geboorteplan moet opschrijven. Welke keuzes kan ik maken? En als ik een geboorteplan op zet, staat alles dan vast? Kan ik hier nog van afwijken? Of ga je er al vanuit dat je bevalling niet te redigeren is en het anders zal gaan verlopen zoals jij graag wenst.

Jouw geboorteplan

Wij gaan tijdens de webinar samen aan de slag met jouw geboorteplan. Een geboorteplan waarmee jij de regie kan houden tijdens de bevalling. In een geboorteplan maak je de wensen rondom jouw bevalling kenbaar. Als de mensen om je heen op de hoogte zijn van jouw wensen, kunnen zij tijdens het begeleiden van jouw bevalling hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Je kunt door middel van het geboorteplan samen met je partner de bevalling en de verwachtingen van elkaar bespreken. En door een geboorteplan blijf je betrokken bij de dingen die tijdens de bevalling gebeuren en de beslissingen die genomen worden. Ook op momenten dat je zelf niet goed kunt vertellen wat je wilt. Want in jouw plan geef je aan hoe de communicatie moet gaan verlopen. Doordat je al bewust bezig bent met je bevalling, wordt je zo goed mogelijk voorbereid, ook als je bevalling anders zal gaan verlopen. Je hoeft je hier geen zorgen meer over te maken, het zal je niet overvallen, want al jouw wensen staan op papier en jij kan je volledig gaan focussen op de bevalling.

Hoe gaan we te werk?

Download van te voren het geboorteplan in Zussas format op de homepage, dan ontvang je ook gelijk meer informatie over de webinars.
Kijk naar het format, welke keuze zou jij maken en waarom? Zijn er zaken niet duidelijk, schrijf je vragen dan op. Deze behandel ik tijdens de gratis webinar, maar ik licht ook de keuzes toe van het geboorteplan.
En dat doen we met de volgende 4 stappen:

  1. Keuzes ter voorbereiding op de bevalling;
  2. Keuzes die je tijdens de bevalling wilt toepassen;
  3. Keuzes die je na de bevalling wilt toepassen;
  4. Extra informatie.

Aan het einde van de webinar heb jij een geboorteplan met hierin opgenomen jouw wensen. Zodat jij goed voorbereid bent en de regie houdt tijdens je bevalling.

Ik heb er heel veel zin in om met jullie aan de slag te gaan. Ken je nog meer zwangere dames die een goed geboorteplan kunnen gebruiken. Stel ze dan op de hoogte van dit gratis webinar.

Tot 13 of 15 juli om 20.00 uur en vergeet je niet aan te melden voor het gratis webinar;)

Heel veel liefs van Jenny

Ps. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Zussas blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Zoals acties, kortingen, gratis webinars of gratis cursussen van Zussas.

14/jun/2020

0 antwoorden op "Gratis webinar "In 4 stappen jouw geboorteplan op papier""

Laat een bericht na

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.